Najnovšie recenzie zo sekcie Farby v spreji
Dobre kryje
ok.
- Výborná kvalita sprej
- jednoduchá manipulácia
- neviem
spokojnosť s tovarom
- Výborne odstraňuje aplikovanú fóliu.
- Bezproblémová aplikácia.
- Bezproblémová aplikácia.
- Vysoká kvalita, čistá práca
Táto farba v spreji je najlepšia aký som kedy mala. Nastriekala som s ňou ratanovú supravu na bielo. Fantastické krytie bez základnej farby. Ratan bol vonku aj v zime v altanku, žiadna popraskanà farba, ešte si znovu objednám. Odporúčam na 100 perc.Na dvojkreslo a dve kreslá som použila 4 spreje
o.k.
- Super
- ta matna vyzera celkom pekne
- matnost sa neda neda osuchat ako pri inych sprejoch
- tryska sa upcha a zacne prskat male gulicky
- prezentuju ze bez zapachu ale ma ho tiez len iny
Budem muset najst ine trysky ich nejak preplachovat naozaj je nepouzitelna po asi prvej tretine minuteho spreja.
neskúšal som
- Výborný základný sprej, použiteľný aj pre surový hliník.
Po nastriekaní 2-och vrstiev som zbrúsil brúsnym rúnom. Neviem, či to tak treba, ale zdalo sa mi to ako správny krok, jemne to zbrúsilo povrch a predpokladám, že následná vrstva potom mala lepšiu priľnavosť (samozrjeme po odprášení a odmastení).,
- Nízka cena.
- Dobrá výdatnosť.
- Po 1,5 po lakovaní (3 vrstvy, teplota okolo 20°C) stále dosť citlivý povrch, prakticky akýkoľvek silnejší dotyk ponecháva stopu. Neviem ako to je pri iných lakoch, ale toto sa mi zdalo byť nedostatočne tvrdé pre disky auta. Ak by som to robil znovu, kúpil by som už namiesto tohto dvojkomponentný (2K) lak s tvrdidlom, predpokladám, že ten by bol tvrdší a odolnejší, i keď treba samozrejme doplniť, že ten je 3x drahší ako toto.
- Fajn strieborný lak, neviem síce porovnať s nejakými konkurenčnými výrobkami, ale s týmto som bol spokojný.
Spotreba je asi 1 sprej na 2 disky (16"), z vonkajšej strany v dvoch vrstvách.
- Pomerne rýchlo tvrdnuci lak
- Lacny a dobry.
- tovar na jednotku
- žiadna
Používam už dlhsie, som spokojná
- Krátka hadička bez trysky
Produkt daj len tam chyba dlksia hadička s tryskou pre lepšie rozprasenie produktu a možnosti dostať sa hlbšie do dutín s tou kratunkou hadičkou to nieje moc možné
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »